понеділок, 9 квітня 2018 р.

Участь в акції «Здай макулатуру – збережи планету»

5 квітня 2018 року співробітники кафедри українознавства та соціальних наук взяли участь у загальноуніверситетській акції  «Здай макулатуру – збережи планету», яка проводиться в Одеському державному екологічному університеті  і є одним із заходів екологічного місячника, присвяченого  Всеукраїнському Дню довкілля та міжнародному Дню Землі. 
Цього дня, завдяки спільним діям всіх викладачів кафедри та організаційним зусиллям доцентів Бубнова І.В. і Олійника А.М., вдалося зібрати та передати до складського приміщення університету 271 кг макулатури. На вказаний день це був рекордний показник одноразового здавання макулатури по всіх підрозділах ОДЕКУ (найближчого результату за обсягом зібраної макулатури досягла кафедра екології та охорони довкілля – 167 кг).



Виходячи із науково-практичних розрахунків щодо співвідношення кількості збережених природних ресурсів до зібраної  1 тонни паперових відходів (це можливість: збереження 10 дерев; заощадження 20 000 літрів води;
отримання 1000 кВт електроенергії), нам вдалося:
§         зберегти майже 3 дерева;
§         заощадити 5400 л води;
§         отримати 271 кВт електроенергії.Оберіть ці показники як певний орієнтир і спробуйте їх перевершити, а ми будемо лише раді вашому новому досягненню, адже такою дією ми всі разом зберігаємо нашу планету.Колектив кафедри українознавства та соціальних наук висловлює особливу вдячність студентам академічної групи К-21, які приєдналися до участі в акції і надали вкрай необхідну фізичну допомогу в доставлянні паперових відходів до складу.

Немає коментарів:

Дописати коментар