пʼятниця, 20 квітня 2018 р.

Відвідування фотовиставки "Хай квітує Земля"

 20 квітня 2018 року студенти академічних  груп Е-11, Е-11п, ТЗ-11, ВБ-11 під керівництвом старших викладачів  Слободянюк О.Р.  та   Краснянської Н.Д.  в межах роботи  культурологічного  лекторію  кафедри  українознавства та соціальних  наук   відвідали   Одеський  музей  Західного та Східного мистецтва.

Студенти прослухали тематичну лекцію про  розвиток західноєвропейського мистецтва ХIХ століття та переглянули  експозицію  музею  за розділами  античного, західноєвропейського  і  східного  мистецтв.
Цей захід, окрім просвітницьких цілей, також мав на меті і певне виховне призначення, оскільки під час відвідування музею студенти отримали можливість ознайомитися із світлинами тематичної фотовиставки «Хай квітує Земля»,  присвяченої екологічним проблемам світу. Головна ідея  фотовиставки – ще раз нагадати людям, що  Земля наш дім, наша мати і ми нерозривно з нею пов'язані, що людству слід зупинити нищення природи, що від дій кожної людини багато залежить аби природа навкруги була здорова, повітря і вода чисті, живі істоти процвітали, а кількість світових проблем зменшилася.


Цей захід було проведено в контексті екологічного місячника, присвяченого  Всеукраїнському Дню довкілля та міжнародному Дню Землі, що тривав В ОДЕКУ. Щиро сподіваємось, що відвідування фотовиставки стало значним кроком у формуванні екологічної свідомості відвідувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар