середа, 12 вересня 2018 р.

Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні проблеми гуманітарно-правових наук»

28 березня 2018 року в Кривому Розі на базі Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського відбулася Всеукраїнська науково-практична Internet конференція «Сучасні проблеми гуманітарно-правових наук».

Із своїми науковими повідомленнями в роботі конференції взяли 4 викладачі кафедри українознавства та соціальних наук (доц.Бубнов І.В., доц.Троян А.О., ст.викл. Краснянська Н.Д., ст.викл. Слободянюк О.Р.) та  25 студенти і магістрів Одеського державного екологічного університету. Загальна інформація про учасників конференції та їх наукових керівників міститься в таблиці
Науковий керівник
Прізвище студента, автора доповіді
Академічна група
Доц. Бубнов І.В.
Мушак К.Є.,
Сурду І.Р.
КН-32
Доц. Троян А.О.
Зайченко М. Г
ЕП-35
Замлачна О.І.
ЕП-35
Кушнір В. В.
ЕП-35
Мунтян І.О.
ЕП-35
Бубнова А.В.
Е-31
Оліферчук Б.О.
Е-31
Доц. Кушниренко І.Ю.



Антонюк Я.І.
МКА-31а
Бучко І.Р.
МКА-31а
Куляс К.А.
МКА-31а
Романенко Ю.С.
МКА-31а
Ст. викл. Глушкова Н.М
Іванова К.М.
ВБ-31
Керецман В.М.
ВБ-31
Сидорак Р.В.
ВБ-31
Сорочан Т.В.
ВБ-31

Харенко Н.В.
ВБ-31
Ст. викл. Краснянська Н.Д.
Андрушко М.1
У-11
Балдурська І.О.
ЕП-35
Заслоцька.Ю С
ЕП-35
Хархан В.В.
ЕП-35
Ст. викл. Мирошниченко М.І.
Волкова Е.Ю
ГО-31б
Марініна К.О.
ГО-31б
Удуденко Г.С.
ГМ-21
Ст. викл. Слободянюк О.Р.
Димитрова О.І.
МЕГ-63

Тематика наукових доповідей, представлених на конференції, охоплювала широке коло проблем філософського,  соціологічного,  психологічного  та культурологічного  аналізу  особистості в умовах сучасного  етапу становлення інформаційної цивілізації.
Представлені в збірнику  доповіді зосереджені на дослідженні реалій  функціонування  особистості,  інтелекту,  соціуму  з  з урахуванням динаміки економічної сфери суспільства в умовах глобалізації.
За результатами роботи конференції було видано відповідний збірник: «Сучасні проблеми гуманітарно-правових наук». Збірник наукових статей за матеріалами Всеукраїнської Internet конференції «Актуальні проблеми гуманітарно-правовихнаук» (Березень 2018 р.) Відп. ред. К.В. Ніколенко. – Кривий Ріг: ДонНУЕТ,2018. - 179 с.
 Але найсуттєвішим результатом цього заходу стало небайдуже ставлення студентської молоді до обговорення актуальних проблем сучасного соціально-політичного життя України.


Немає коментарів:

Дописати коментар