пʼятниця, 12 жовтня 2018 р.

Відвідування студентами ОДЕКУ вистави «Жизель»


Кафедра українознавства та соціальних наук «відкрила театральний сезон» 2018-2019 навчального року.

5 жовтня  студенти  гр. гр. ГМ-18,  В-11, У-18, ПУА-18, а також іноземні студенти гр. У-41 з Азербайджану і Туркменії під керівництвом викладачів Слободянюк О.Р., Глушкової Н.М., Троян А.О., Краснянської Н.Д. відвідали виставу Одеського національного театру опери та балету «Жизель». 


Це класичний балет видатного композитора Франції першої половини ХІХ століття Адольфа  Шарля  Адана, музика якого відрізняється  емоційністю, мелодійністю,  французькою витонченістю.  Постановка балету   виконана в редакції   художнього  керівника  –  народної  артистки  України  Олени  Барановської.
         «Жізель» – вистава, яка стала символом романтичного балету XIX століття і яка з роками не втрачає своєї чарівності. Драматичні події відбуваються на сцені: і шалене кохання, і зрада,  і божевілля, і смерть. Але любов долає всі перешкоди і перемагає.
Студенти із зацікавленням   спостерігали  за  розвитком подій у виставі, і, сподіваємось, одержали  велике емоційне  та естетичне  задоволення.
Цей захід, окрім культурно-естетичної спрямованості, мав також на меті вирішення завдань щодо соціально-психологічної адаптації  студентів-іноземців до нового суспільного середовища.







Розраховуємо на більш широку присутність іноземних студентів у наступних культурно-просвітницьких заходах кафедри

Немає коментарів:

Дописати коментар