четвер, 1 березня 2018 р.

Тематичне засідання культурологічного лекторію на базі історико-краєзнавчого музею



21 лютого 2018 року в межах роботи культурологічного лекторію кафедри українознавства та соціальних наук старшим викладачем Слободянюк О.Р. на базі Одеського державного історико-краєзнавчого музею було організовано проведення тематичного заняття «Стара Одеса» для студентів групи ВБ-11.

Студенти отримали можливість переглянути тематичну експозицію у супроводі кваліфікованих фахівців-екскурсоводів та отримати цікаві відповіді на численні запитання.
Відвідини музею перетворилися для студентів у захопливу подорож у минуле Українського Причорномор`я, де вони ознайомилися з унікальними пам`ятками періоду Козаччини і Російсько-турецької війни, серед яких: зразки тогочасної вогнепальної та холодної зброї, живописні твори, етнографічні матеріали, нумізматичні колекції ХVII-XIX століть, пов`язані з історією міста і краю.

Окрім отримання щирого задоволення, студенти ще й в цікавій та невимушеній формі поглибили свої знання в історичній царині і, сподіваємось, зміцніли власні патріотичні почуття.
Запрошуємо всіх бажаючих приєднуватися до відповідних тематичних засідань нашого культурологічного лекторію протягом всього поточного семестру

Немає коментарів:

Дописати коментар