субота, 25 листопада 2017 р.

Вівідування студентами та викладачами ОДЕКУ оперети "Летюча миша" Одеського академічного театру музичної комедії ім. М.Водяного
22.11.2017 р. більш ніж 70 студентів та співробітників ОДЕКУ, завдячуючи організаційним зусиллям викладачів кафедри українознавства та соціальних наук Глушкової Н.М., Слободянюк О.Р., Бубнова І.В., Троян А.О. та Краснянської Н.Д., отримали змогу відвідати оперету «Летюча миша» в постанові Одеського академічного театру музичної комедії ім. Михайла Водяного.
«Летюча миша» відноситься до класики жанру оперети і тому здатна знову і знову викликати почуття захоплення і насолоди, як у тих, хто переглядав її неодноразово, так і у тих, хто дивився її вперше.

Ця яскрава постанова  із чудовими декораціями, самовідданою грою акторів, жартівливими поворотами сюжету і неперевершеною музикою Й.Штрауса, стала справжнім вечором відпочинку і позитивних емоцій для глядачів.
Вдалою знахідкою адміністрації театру стало оформлення тематичної фотозони – виставки театральних костюмів, де всі охочі мали змогу доторкнутися до цих реквізитів і сфотографуватися на їх фоні.
Класика – це чудовий засіб доручення до світу театру і, сподіваємося, що саме так сталося у житті наших студентів, для яких ця подія стала, може першим кроком, у формуванні почуття дійсно прекрасного, викарбовування справжніх естетичних смаків і уподобань.
Саме задля цього ми працюємо, спираючись на підтримку всіх тих, хто діє разом з нами.

Немає коментарів:

Дописати коментар